Kost-Klinikken Immanuel har ansat Per Brændgaard

Pressemeddelelse, København den 5. august 2020

KOST-KLINIKKEN IMMMANUEL HAR ANSAT PER BRÆNDGAARD

Kost-Klinikken Immanuel har per 1. august 2020 ansat cand. scient. i human ernæring Per Brændgaard. Han vil arbejde som vægtvejleder for klinikkens patienter, der ønsker at bruge Små Skridt og/eller Mindful Spisning mod overvægt og/eller overspisning.

Kost-Klinikken Immanuel er ejet af klinisk diætist Charlotte Hartvig. ”Jeg har i mange år opfattet Per Brændgaard som en af de dygtigste fagfolk indenfor ernæring i Danmark. Det var trist at se, hvordan han sidste år blev uskyldigt dømt for voldtægt, men jeg er glad for, at han nu er kommet sig oven på det traume og igen er klar til at hjælpe folk med de små skridt”, udtaler Charlotte Hartvig om baggrunden for ansættelsen.

Per Brændgaard har skrevet bøgerne ’Små skridt til vægttab – der holder’ og ’10 veje til vægttab’ i samarbejde med Sundhedsstyrelsen samt ’Mindful Spisning – Vægttab med nærvær og nydelse’ i samarbejde med psykolog Uffe Damborg.

I januar sidste år blev han i Københavns Byret uskyldigt dømt for voldtægt af en kvinde, der påstod at have været hans klient, selvom det ikke var tilfældet. Han blev dømt uden beviser. Op til og efter dommen blev han udsat for shitstorm i pressen og i de sociale medier. Byretsdommen fik meget omtale, hvorimod frifindelsen i Østre Landsret i april – med dommerstemmerne 6-0 – kun blev omtalt med små pip uden forsider på Ekstra Bladet og B.T.

”Da jeg så nyheden om byretsdommen i, tænkte jeg, at der er noget helt galt her. Det blev jeg bekræftet i, da han i landsretten senere blev pure frifundet, men stort set uden at nogen opdagede det. Hvis nogen har ønsket at foretage et karaktermord på Per, så er det lykkedes meget godt. De sidste dage har jeg fået flere e-mails fra folk, der advarer mig om, at jeg har ansat en voldtægtsforbryder. Mange har åbenbart slet ikke hørt, at sagen endte med, at han blev frifundet for det hele”, forklarer Charlotte Hartvig om, hvorfor hun er helt tryg ved Per Brændgaard.

Journalister kan kontakte Charlotte Hartvig for flere oplysninger på tlf. 53 88 39 59 eller e-mail info@kost-klinikken-immanuel.dk.