Proces

Et typisk forløb 

Weight

Første konsultation
Inkluderer kostanamnese, det vil sige en lille rapport over din holdning til mad, måltider og madvarer, du kan lide/ikke lide. Herefter udformning af personlig kostplan og vejledning i, at variere planen. Første konsultation tager ca. en time.

Opfølgning
Inkluderer vurdering af effekt, justering af kostplan og besvarelse af spørgsmål. Det er en god ide at have en blok derhjemme, hvor du noterer alle dine spørgsmål, så du kan få afklaret det hele. En opfølgning tager 15 minutter. De fleste kommer til opfølgning hver 14. eller hver 7. dag – afhængig af hvor meget rygrad, man oplever at have. Kost-klinikken Immanuel anbefaler, at du undgår for lange perioder uden opfølgning – en kendt bivirkning er nemlig, at hastigheden af vægttabet falder. Worst case kan det ende med “sjat-slankning” – d.v.s. vægten går lidt op og ned, men alt i alt ligner det en vandret linje.

Vedligeholdelsesplan
Når du har nået den ønskede vægt, kan du få udformet en vedligeholdelsesplan. De fødeemner, som du eventuelt har savnet, kommer med i den tilpassede kostplan og altså tilbage i din hverdag. Men i en mængde, hvor din vægt ikke stiger igen.

Skal du have lavet vedligeholdelsesplan bookes en ½ time.

Herefter siger vi ikke (nødvendigvis) farvel. Vægten skulle nødig begynde at stige igen, så de fleste klienter kommer til opfølgning igen tre måneder efter, at de har nået den ønskede vægt. Det kan du gentage, så længe du føler den mindste ængstelse for, at vægten vil stige igen.

OBS: Denne ydelse er særdeles vigtig, såfremt du har Diabetes Type 2 og/eller forhøjet blodtryk.