Bøger

Alle nedenstående bøger handler om mad og vægt. Vi mennesker er tre-delte væsener. Vi har både en krop, en sjæl – og så er vi så heldigt udstyret, at vi også har en ånd. Derfor kan vi sætte mål og gennemføre langsigtede processer. Både psyken, kroppen og ånden skal være ‘med på ideen og være tilfredse undervejs’. Om den slags handler bøgerne. De er således ikke kogebøger, men helstøbte guider til dit vægttab. Men de indeholder også kapitler om mad.

 

yoyoHer får du nye muligheder for at tabe de overflødige kilo og efterfølgende bevare vægten.Er du træt af at tælle kalorier og være på den ene kur efter den anden, men aldrig rigtigt få lov til at være mæt? Så er “Stop yoyo-vægten” den rigtige bog for dig. 

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Charlotte Godsk Petersen &                       Erik Pries Nielsen

sukkertrangSkrevet af Charlotte Hartvig – udsolgt fra forlaget

Opskrifter: Majbritt L. Engell

Kvindekuren: Slank uden rynkerLad os bare se det i øjnene. Der sker ting og sager, når vi runder de 40. Hormonerne stikker af for at leve deres eget liv. Forbrændingen falder, muskelmassen svinder, rynkerne viser deres sande ansigt og det er pludselig blevet svært at slippe af med de ekstra kilo, der stædigt har sat sig fast på lår og mave.Skal vi finde os i det? Nej! Er der noget at gøre? Ja!

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Majbritt L. Engell 

 

holdmaveMasser af inspiration, tips og gode råd til at holde fast i de gode vaner – og holde maven flad. For altid.

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Majbritt L. Engell

fladLær hvordan madens biokemi kan hjælpe dig af med vommen. Følg damerne, som har prøvet det.

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Majbritt L. Engell

smukMental forberedelse til slankekuren. Bevar motivationen undervejs, og vedligehold dit vægttab. Budskabet er, at et succesfuldt vægttab handler om mere og andet end at tælle kalorier. Hvis kiloene skal af, kræver det stædighed, viljestyrke og ikke mindst en indædt længsel efter at få sin “normale” krop tilbage. 

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Diverse diætister fra Kost-Klinikken Immanuel

 

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men en af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort sagt: en fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre sit for at øge sandsynligheden for succes, når man gerne vil blive gravid.Forstå din krop og få gode råd og lækre opskrifter.

Skrevet af Charlotte Hartvig og Bjarne Stigsby

Opskrifter: Mai-Britt Andreassen

 

Bliv mere mandBogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind.

Skrevet af Charlotte Hartvig

Opskrifter: Carina Geugjes

forsideSkrevet af Charlotte Hartvig – udsolgt fra forlaget

Opskrifter: Alice Apel